top of page

Maailman parhaat asantelaiset
- juuri Te siellä ruudun takana 

 

Jäsenmaksut

Asante ry:n toiminta on pientä, mutta sitäkin tärkeämpää. Jokainen projekti, hankinta ja yhteistyö on tarkkaan harkittu, laskettu, suunniteltu ja toteutettu. Turhiin juttuihin emme pureudu, ja tutut hymyt ja tekijät Nairobin päässä takaavat sen, että projekteilla on tapana onnistua vallan mainiosti.

 

Varamme saamme pääsääntöisesti jäsenmaksujen muodossa. Ystäväjoukkomme on laaja – likipitäen jo sata ihanaa listoillamme – mutta maksavia jäseniä on vain noin runsas puolet. Tässä tuleekin lempeä muistutus jäsenmaksujen tärkeydestä. Se parikymppinen vuodessa saa ihmeitä aikaan – sillä saa yhden pulpetin kolmelle alakoululaiselle, muovailuvahat erityislasten leikkiryhmälle tai tölkkitolkulla äidinmaidonvastiketta vauvalan pienimmille orpovauvoille. Pulpetti ja lelu voi kuulostaa niin jokapäiväiseltä suomalaiselle lapselle – Kenian köyhimmille ne tarkoittavat isoa iloa, onnea ja oppimisen perusteita. Elämää.

Jäseneksi liittyminen on just about maailman helpointa; maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun 20e tilille

       Asante ry / FI26 5419 0120 2190 70

Ja sitten s-viestillä oma nimesi meille, jotta voimme lähettää uutiskirjeitä ja muita mukavia. asantery@gmail.com

Liity Asanten jäseneksi ja jatketaan ideointia uusista projekteistä ja pohdintaa miten parhaiten saadaan apua sitä tarvitseville. Rahassahan on usein sitä magiaa, mutta on paljon muitakin tapoja kantaa korsia kekoon.  Miten olisi kirjekavereita koulujen ja kerhojen kesken – siis kunnon paperikirjeitä postimerkeillä? Asanten jäsenkortti joululahjaksi? Villasukkatempaus myyjäisiin? Pienelläkin eleellä tai ajatuksella saadaan iloa kiertoon. 

Liity jäseneksi, kerro ajatuksia, jaa ideoita, kysy kysymyksiä. 

Tule kaveriksi, niitä tällä reissulla tarvitaan. Don't be shy. 

Lahjoitukset

Olemme myös tavattoman onnekkaita saamistamme lahjoituksista, osa tulee säännöllisesti kuukausittian, osa lahja-, joulu- tai juhlarahoina. Miten olisi joulukorttien sijaan muistaminen Asanten lapsia postimerkkien verran? Jokainen euro on vaalittu, menee perille ja niin kovasti tärkeä.

 

Näillä tuloilla saamme paljon hyvää. Kaunein kiitos!

Tilit ja Luvat

Viralliselta osiolta pidämme ehdottoman tärkeänä sitä, että yhdistyksen hallinto toimii moitteettomasti. Asantella on Poliisihallinnon myöntämä rahankeruulupa nro RA/2021/772, joka on elinehto Asanten toiminnan jatkumiselle. Jatkoluvan saamiseksi tilit ja toiminnat tarkastetaan aina hyvinkin tarkasti viranomaisten puolesta joka vuosi. Yhdistyksellä on myös oma toiminnantarkastaja. Raportit toiminnasta ja tileistä tehdään vuosittain.

Avoin, tarkka ja läpinäkyvä yhdistystoiminta on meille kunnia-asia. 

At Asante ry, we strive to create a better future for underprivileged youth and children in Kenya.

Your support can make a difference. 

008.JPG

Small is beautiful.

Pienellä saa niin paljon hyvää.

Vuotuinen jäsenmaksu 20e.

Asante ry /

FI26 5419 0120 2190 70

Kiitos. Asante.

Miten pääsee mukaan Asanten matkaan?
How You Can Help

Donate

Kirjoita meille.
Kerro, kysy, sano Hei.
Voit toki tulla postituslistalle ilman jäsenyyttäkin.

Kuulemisiin!

Liity jäseneksi.
20e / vuosi.
Ota ottaa osaa meidän kampanjoihin.

Asante ry /
FI26 5419 0120 2190 70 

Tavataanko?

Järjestämme Turun suunnassa iltamia, jossa jutellaan Asantea ja Afrikkaa.  

Kerromme täällä niistä lisää. 

bottom of page